بازدید تیم ارزیاب وزارت بهداشت از مرکز توسعه پژوهش های بالینی

6 آذر 1397

تیم ارزیابی ورازت بهداشت جهت ارزشیابی و تعیین رتبه با حضور در مرکز اموزشی درمانی شهدای خلیج فارس این مرکز را در خصوص نحوه اجرای برنامه ها در حوزه آموزش بررسی کردند. سرپرست تیم ارزیاب جناب آقای اطاقور هدف برنامه اعتبار بخشی را کم کردن خطا و بالا بردن امنیت بیماران و کارکنان بیمارستان بیان کرد. این تیم از بخش های مختلف بیمارستان از جمله مرکز توسعه پژوهش های بالینی دیدن کردند و این واحد را از نقاط قوت بیمارستان بیان نمودند. همچنین گسترش طرح های تحقیقاتی و همکاری بین بخشی را پیشنهاد نمودند.

در این بازدید با حضور دکتر علیزاده اطاقور سرپرست تیم ارزیاب آموزشی وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر اکرم هاشمی عضو هیات علمی دانشگاه ایران، دکتر ساناز زرگر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دکتر حسین دارابی قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی، دکتر محمدرضا روان بد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر عاطفه اسفندیاری سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر، اساتید هیأت علمی دانشگاه و کارشناسان آموزش برگزار شد.