تقدیر از خدمات ارزنده پژوهشی سرپرست بیمارستان شهدای خلیج فارس

4 دی 1397
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این جشن به تولیدات علمی دنشگاه اشاره کرد و افزود : با تصویب طرح‌های تحقیقاتی باکیفیت و برگزاری کارگاه‌های تخصصی جهت توانمند کردن اعضای هیات علمی و دانشجویان و همچنین چاپ مقالات در نشریات معتبر بین‌المللی گام‌های خوبی برداشتیم که این نشان از کیفیت بالای کارهای تحقیقاتی دانشگاه است.ایشان همچنین افزودند دانشگاه موفق به کسب جایگاه مناسبی در انتشار مقالات در پایگاه های اطلاع رسانی اسکاپوس شده است. در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه تجلیل به عمل آمد. از آنجا که مرکز آموزشی درمانی پیشرو در ارائه خدمات پژوهشی به پژوهشگران بوده همچنین با بکارگیری طرح های نوین گامی بلند در بهبود خدمات بالینی برداشته است توسط معاونت پژوهشی مورد تجلیل قرار گرفت. به همین منظور با اهدا لوح و جوایزی از سرکار خانم دکتر اسفندیاری تشکر و قدر دانی به عمل آمد.