تهیه محتوای آموزشی برای مراقبت های پس از ترخیص بیماران با کمک مرکز رشد

8 اسفند 1397

پیرو رسالت پژوهشی مرکز توسعه پژوهش های بالینی و با هدف بهبود آموزش و خود مراقبتی در بیماران ترخیص شده از بیمارستان ، این مرکز با مرکز رشد دانشگاه در جهت تولید محتواهای آموزشی چند رسانه ای مورد همکاری خواهد نمود. برای بررسی راهکارها و چگونگی اجرای این طرح ، جلسه ی با حضور ریاست محترم مرکز رشد دانشگاه ، اعضای مرکز توسعه پژوهش های بالینی ، ریاست محترم آموزش بیمارستان و ریاست محترم درمان بیمارستان، سوپروایز محترم آموزش سلامت تشکیل گردید. در این جلسه جناب ریاست مرکز رشد دانشگاه آقای دکتر جواد زاده ابتدا توضیحاتی درباره فعالیتهای مرکز رشد ارائه نمودند و سپس به ارائه چالش های مربوط به آموزش سنتی بیمار پرداخته و برخی از مزایای استفاده از روشهای مبتنی بر آموزش مالتی مدیا نظیر فراهم نمودن امکان ایجاد فضای آموزشی و حمایتی، کاهش محدودیت های فیزیکی و مالی بیماران و تسهیل ارائه آموزش به جمعیت کثیری از افراد اشاره نمودند . ایشان همچنین افزودند آموزش بیماران قلبی و زنان نخست باردار که قبلا با همکاری سرکار خانم کیانی ریاست مرکز توسعه پژوهش های بالینی به صورت آزمایشی در طرح های تحقیقاتی انجام شد، بازخورد خوبی داشت.

مرکز توسعه پژوهش های بالینی قرار است نیازسنجی آموزش بیماران را با مشورت پزشکان و پرستاران بخش های مختلف بیمارستان انجام دهد و مطابق این نیازها محتواهای آموزشی تهیه گردد. در پایان جلسه مقرر شد متن تفاهم نامه با مشاوره حقوقی و اولویت بندی نیازهای آموزشی نیز توسط مرکز توسعه پژوهش های بالینی ایجاد گردد.