آغاز ثبت نام برای دریافت بن کارت خرید کتاب از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

20 فروردين 1398

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می دهد. در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار متقاضیان قرار می گیرد: بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است. زمان ثبت نام: از روز سه‌شنبه 20 فروردین تا پایان روز شنبه 24 فروردین 1398 از طریق سامانه ثبت نام بن کارت دانشجویی به آدرس bon.tibf.ir است.برای اطلاعات بیشتر به سامانه ثبت نام خرید بن کارت یارانه ای مراجعه بفرمائید.