برگزاری جشن گرامیداشت هفته پژوهش

30 دی 1398
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش ، جشن تجلیل از پژوهشگران برتر بالینی و غیربالینی با حضور ریاست دانشگاه و معاونت محترم پژوهش و فناوری و همچنین مسئولین محترم بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر انجام شد. این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و ادای احترام میهمانان به آن آغاز گردید. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کشمیری با اشاره به اهمیت پژوهش و لزوم توجه به آن برای پیشرفت و اعتلای کشور فرمودند: امروزه پژوهش نقش مهمی در برطرف نمودن مسائل اجتماعی دارد. شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناروی باعث تولید ثروت از طریق پژوهش شده اند که این امر از طریق صادرات محصولات این شرکت ها اتفاق افتاده است. در ادامه مراسم دکترکرم اله اخلاقی ، معاونت آموزش و پژوهش بیمارستان با اشاره به لزوم تقویت پژوهش و اهمیت آن در حوزه سلامت و تایید سخنان دکتر کشمیری ،به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله مرکز توسعه پژوهش های بالینی پرداختند و از کلیه کسانی که در پژوهش های خود حقوق مرکز را رعایت نمودند تشکر کردند. در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر بالینی و غیر و دانشجویان با اهدا جوایزی تقدیر شد.

تاریخ بروز رسانی:   30 دی 1398