چالش کتاب در هفته کتاب و کتابخوانی

11 آذر 1399

به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی، گروه کتابداری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اقدامی نوآورانه به منظور توسعه فرهنگ کتابخانی، چالشی را در دانشگاه و بیمارستان شهدای خلیج فارس برگزار نمودند. در این چالش که با دعوت ریاست محترم بیمارستان سرکار خانم دکتر عاطفه اسفندیاری شروع شد، هر کدام از افراد شرکت کننده پس از اهدا یک و یا چند کتاب ، یکی از همکاران خود را به چالش دعوت می نمود تا زنجیره این حرکت فرهنگی ادامه یابد.جناب آقای دکتر عباسی ، خانم دکتر گیسو حاتمی دانشیار، جناب آقای نظر غلامی مدیر بیمارستان، خانم حیدری مدیر بخش پرستاری و خانم دکتر جمیله کیانی ریاست واحد توسعه تحقیقات بالینی از جمله کسانی بودند که در این چالش شرکت نموده و تعدادی کتاب در حوزه های مختلف پزشکی و ادبی تقدیم کتابخانه بیمارستان نمودند.

تاریخ بروز رسانی:   3 شهريور 1400